Yayasan Pembangunan Ummah (YPU)

(4) Non-governmental organization in Tumpat District, Malaysia
Address: Kompleks Yayasan Pembangunan Ummah, Kg. Dalam Kota, Kajang Sebidang, 16210 Tumpat, Kelantan, Malaysia
Hours: Closed ⋅ Opens 9 AM
Phone: +60 11-1063 2279
Log in. Yayasan Pembangunan Ummah. 524 likes. 󱞋. 553 followers. Akademi Pembangunan Ummah (APU) telah ditukarkan nama kepada Yayasan Pembangunan Ummah (YPU).
COMPANY DESCRIPTION. YAYASAN PEMBANGUNAN UMMAH was incorporated on 1997-03-27 in Malaysia with registration number of 0425028W / 199701009532.
No information is available for this page. · Learn why
Missing: (YPU) | Show results with:(YPU)
Yayasan Pembangunan Ummah. 505 लाइक. 󱞋. 535 फ़ॉलोअर. Akademi Pembangunan Ummah (APU) telah ditukarkan nama kepada Yayasan Pembangunan Ummah (YPU).
Find company research, competitor information, contact details & financial data for YAYASAN PEMBANGUNAN KHAIRU UMMAH of BATU CAVES, Selangor.
Missing: (YPU) | Show results with:(YPU)
Yayasan Pembangunan Ummah (YPU). Dapatkan Sebut Harga Hubungi sekarang Dapatkan arah. Galeri; Kenalan. Sebut harga Hubungi Arah.
Producing future students and leaders through excellence in education from school level to higher education. Student Self-Sustenance Funding.